25 augusti 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson och Hans-Jörgen Ostler.

01.50 Falkenberg, förföljande
På länsväg 768 i Morup försökte en polispatrull att stoppa en bil för kontroll. Föraren av bilen vägrade dock att stanna och ett förföljande inleddes i riktning norrut. Bilföraren körde fort och vårdslöst men det var få andra bilister ute. Förföljandet pågick på olika småvägar i över en halvtimme innan bilen körde av vägen i korsningen länsväg 1558 och länsväg 1564 i Kättarp. Två män i 20-årsåldern färdades i bilen och båda klarade sig oskadda. Föraren togs med till polisstationen för provtagning och misstänks för grovt drograttfylleri, grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik samt för att inte ha stannat på polismans tecken.

01.55 Halmstad, skadegörelse
Flera personer ringer polisen efter att ha hört en hög smäll i centrala Halmstad. Efter en stund kunde man lokalisera smällen till en pizzeria på Karl XI:s Väg. Någonting har smällt utanför så att den yttre rutan i ett tvåglasfönster krossats. Inga personskador. Platsen avspärrad för en teknisk undersökning och en anmälan om skadegörelse har upprättats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.