25 augusti 06:42, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.09 polisen har hittills hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

02.18 SOS-larm kom till polisen om brand i bostad i stadsdelen Gottfridsberg i Linköping. Visade sig vara mindre brand vid spisen. Ingen misstanke om brott.

03.08 samtal kom till polisen från en väktare som upptäckt inbrott i sex företagsbilar på Risängen i Norrköping. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott. En brottsplatsundersökning är också genomförd och spår har säkrats.

04.39 polisen fick samtal om att en person lastade saker på en släpkärra i Skänninge. Polisen åkte till platsen. Polispatrullen anträffade en man i en bil med släp. På släpet fanns ett antal fönster som kan misstänkas vara stulna varför polisen tog släpet och fönstren i beslag för ytterligare utredning. Mannen, som är i 70-årsåldern, förhördes och frigavs efter förhöret, men han är misstänkt för stöld och grov olovlig körning.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.