26 augusti 07:20, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Det har varit en natt med låg till normal arbetsbelastning. Två personer medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:06 Sundsvall: Polisen får samtal om att en man som dricker alkohol på en buss i Nacksta vägrar att kliva av bussen. Polispatrull beordras till platsen och mannen avvisas.

23:35 Olovlig körning, Sundsvall: Polispatrull som kör i Bredsand möter en A-traktor som misstänks kunna köras fortare än tillåtna 30 km/h. A-traktorn stoppas och tas i beslag för teknisk undersökning. Föraren, som är under 18 år, misstänks för olovlig körning.

00:45 Trafikolycka, Sundsvall: Polispatrull beordras till Essvik med anledning av en singelolycka med en A-traktor som kört in i en stolpe. Ingen person har skadats. En anmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.