26 augusti 08:03, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:18 Knivlagen, Skellefteå: Vid kontroll av en personbil i Hammarängen påträffas en kniv som tas i beslag. Föraren misstänks för brott mot knivlagen och en anmälan upprättas.

23:07 Misshandel, Umeå: Polispatrull beordras till Marieområdet med anledning av en misstänkt misshandel. En kvinna uppger att okända gärningspersoner slagit henne när hon varit ute och gått. Kvinnan behöver inte föras till sjukvård. Ingen misstänkt gärningsperson påträffas i området. En anmälan gällande misshandel upprättas.

00:59 Trafikolycka, Umeå: Polispatrull beordras till Yttertavle med anledning av en trafikolycka där en personbil kört i diket. Ingen person har skadats. En anmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.