27 augusti 06:41, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 65 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen person har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

01:54 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand på Dalgatan i Motala. Enligt initiala uppgifter skulle det brinna i en lägenhet. En person fördes till sjukhus för observation, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter gällande skadeläget. Händelsen rubriceras som allmänfarlig vårdslöshet genom brand.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.