27 augusti 06:41, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under detta tidsspann har ingen person gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:16 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Storgatan i Katrineholm. Bilisten, en man i 20-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Han misstänks för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. I bilen satt även en man i 30-årsåldern, även han visade tecken på narkotikapåverkan. Han misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.