Uppdaterad 27 augusti 20:28

27 augusti 18:32, Misshandel, grov, Göteborg

Vi får larm om flertal personer som bråkar i Tuve.

Vi får flera samtal om ett flertal vuxna personer som bråkar vid Norumshöjd. Oklart exakt hur många. Enligt initiala uppgifter har en av personerna ett baseballträ. Någon har även enligt uppgift kniv. Polis åker fram till platsen. Bråket har upphört när patrullerna anländer. I anslutning till platsen påträffar dock en patrull en person, som har en skärskada i benet. Något senare anträffar polis ytterligare en person, som har en skärskada i foten. Ambulans åker fram för att ta hand om de skadade personerna. Inga uppgifter om allvarligare skador.

Uppdatering kl.20:21 En tredje person anträffas med skärskador. Samtliga skadade förda till sjukhus för vidare vård. Fortsatt inga uppgifter om allvarligare skador. Polis kvar på plats och genomför bland annat vittnesförhör. I nuläget oklart vad bråket har handlat om. Tre personer är gripna, två för grov misshandel och en för misshandel. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.