Uppdaterad 28 augusti 07:59

28 augusti 04:49, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser

22:52 - Narkotikabrott. Innerstaden, Luleå

Polis kontrollerar en person. Vid kontrollen uppstår misstanke om att personen, en man, är påverkad av narkotika. Mannen medtas till provtagning och en anmälan gällande ringa narkotikabrott eget bruk upprättas.

23:56 - Rattfylleri. E45 Porjus, Jokkmokk

Polis kontrollerar en personbil. Vid kontrollen blåser föraren, en man, positivt för alkohol i utandningsluften och medtas till provtagning. Polis skriver en anmälan gällande rattfylleri.

01:48 - Trafikbrott. Arvidsjaur

Polis utfärdar ordningsbot då föraren av en personbil haft felaktig belysning.

05:32 - Inget att rapportera

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 

Uppdatering klockan 08:00 av Maria Linné, presstalesperson:

00:54 Misshandel, Kiruna
Polisen beordras till centrum med anledning av ett bråk utomhus. Enligt de uppgifter som finns tillgängliga i nuläget ska två personer, två män, ha varit inblandade. En av dem får skjuts till sjukvård, det finns inga uppgifter om skadeläget. Den andra omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.