Uppdaterad 28 augusti 08:56

28 augusti 07:28, Sammanfattning natt, Hallands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson.

23.31 Skadegörelse, Kyrkogatan, Varberg. Ett fönster krossas till en mäklare, och flera personer ses därefter lämna platsen. Polis söker i området, men ingen misstänkt anträffas. En anmälan om skadegörelse skrivs.

02.46 Brand, Kistinge, Halmstad. Polis och räddningstjänst skickas till en brand i en industrifastighet. Räddningstjänst arbetar på platsen, och en anmälan om mordbrand skrivs av polis. Ingen person har kommit till skada i samband med händelsen. Det är okänt hur branden startat. 

Uppdatering: Polis arbetar med att samla in uppgifter om branden, men det finns i nuläget inga misstankar om brott i samband med händelsen. 

05.10 Arbetsplatsolycka, Hede, Kungsbacka. Polis och ambulans skickas till Hede, där en kvinna har fått en pall över benen. Hon har fått en troligt benbrott, och förs med ambulans till sjukhus, och en anmälan misstänkt arbetsplatsolycka skrivs.

06.11 Brand, Slättåkra, Halmstad. Polis och räddningstjänst skickas till Slättåkra, efter larm om brand i ett hus. Ingen ska dock bo i huset, och räddningstjänst låter huset brinna ner. Platsen spärras av för en teknisk undersökning. 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.