28 augusti 08:05, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer en sammanfattning av natten.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. 14 personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

23:07 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Storgatan i Tranås uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och kontroll.  

01:32 SOS-larm inkom till polisen om en trafikolycka på Stentorgsgatan i Taberg, Jönköping. Enligt SOS-larmet skulle en person ha blivit påkörd. Väl på plats kontrollerades en person av ambulans men polisens presstjänst har inga uppgifter om några personskador eller om personen fick åka med ambulansen. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott kommer skrivas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott, viltolyckor utan personskador, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.