28 augusti 09:45, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Natten i Dalarnas län

Avesta, 23:26:

En anmälare ringde in som hade bevittnat pågående vandalisering av en husvägg och skylt i centrala Avesta. En patrull åkte till platsen och kontrollerade en man i 20-årsåldern som hade skador på händerna. Han är misstänkt för skadegörelse och ringa narkotikabrott avseende eget bruk. 

Falun, 01:50:

Polis kallades till en bar och restaurang i Falun då en gäst hade hoppat på en ordningsvakt och utdelat två slag. Väktare höll fast personen och patrullen fattade beslut om kroppsbesiktning. En man i 20-årsåldern är misstänkt för våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd och narkotikabrott avseende eget bruk. Ordningsvakten behövde inte uppsöka vård. 

Malung, 23:29: 

Polis larmades om en misshandel där flera ungdomar slagit och jagat en annan ungdom i centrala Malung. Patrull upprättade en anmälan gällande misshandel och olaga hot. Pojken som är i tonåren behövde inte uppsöka vård. Det finns inga misstänkta i nuläget. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.