03 augusti 07:21, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person (utöver nedanstående) har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:36 Viltolycka, Skellefteå: Polisen får in en anmälan om ett dött rådjur på mitträcket på E4, cirka 5 kilometer söder om Skellefteå. Ingen förare har anmälts en viltolycka i området.

23:39 Narkotikabrott, Umeå: Polispatrull beordras till Berghem med anledning av ett bråk mellan flera personer utanför en matbutik. En person finns kvar på platsen när patrullen kommer dit. Personen misstänks för ringa narkotikabrott (eget bruk) och medtas för förhör. En anmälan upprättas.

05:51 Viltolycka, Nordmaling: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på E4 vid rastplats Rödviken. Inga personskador rapporteras.

06:03 Viltolycka, Storuman: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en älg på E45, Gunnarberg. Inga personskador rapporteras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.