Uppdaterad 03 augusti 11:22

03 augusti 10:06, Försvunnen person, Mora

Mannen är hittad vid god vigör hos en granne

En anhörig till en man i 70-årsåldern meddelar att mannen har försvunnit från sin bostad och man vet inte vart han är.

Den anhöriga träffade mannen vid 16-tiden i går måndag och därefter har de inte haft någon kontakt, eventuellt kan hemtjänsten ha träffat honom senare under kvällen men mannen var försvunnen från sin bostad i morse.

Mannen är ca 170 cm lång och bär eventuellt glasögon. Han har mustasch och tunt ljust hår. Han är något rund över magen.

Det är oklart vilka kläder mannen har på sig men under gårdagen hade han en brun t-shirt med tryck på bröstet och jeans som var trasiga på baksidan.

Mannen, som heter Håkan, kan ha svårt att orientera sig. Han äter också mediciner dagligen och han kan bli sjuk om medicineringen inte sköts.

Om du tror att du har sett Håkan, var god ring 11414 och be att få lämna information. Om du tror att du ser Håkan precis nu kan du ringa 112 och be att få prata med polisen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.