31 augusti 06:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.27 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.28 polisen fick samtal om misstänkta personer i stadsdelen Marielund i Norrköping. Polisen åkte till platsen för att kontrollera vad som hände. Polispatrullen träffade på två män i 20-årsåldern. En av de båda verkade drogpåverkad och fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. den andre var vid dålig hälsa och fick åka ambulans till sjukhus för kontroll.

06.25 SOS-larm kom till polisen om brand i byggnad. Visade sig vara en torrkokning utan misstanke om brott. Ingen personskada.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.