31 augusti 12:26, Stöld/inbrott, Nässjö

Inbrott och stöld på kontor.

07.15 polisen fick samtal om att ett inbrott hade upptäckts på ett kontor på Kyrkogatan i Nässjö. Inbrottet ska ha inträffat från klockan 17 igår måndag fram till att det upptäcktes i morse 06.30.

Hur tjuven/tjuvarna har tagit sig in i lokalerna är ännu okänt eftersom inga spår från uppbrutna dörrar eller fönster har upptäckts.

Anmälaren har berättat att det preliminärt saknas ett 25-tal datorer från ett antal kontorsrum samt en del personliga tillhörigheter.

Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och ett beslut om en brottsplatsundersökning har fattats. Brottsplatsundersökningen påbörjades vid lunchtid under tisdagen.

Polisen är mycket intresserad av tips och iakttagelser från Kyrkogatan låga nummer från den aktuella tiden. Vänligen tipsa polisen på telefon 114 14 ellervia tipsformuläret på polisen.se

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.