06 augusti 00:46, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

00:47 - Lugn start på natten.

En person har omhändertagits på grund av sin berusning enligt LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

01:42 - Skadegörelse. Nyland, Kramfors

Polis kallas till en adress med anledning av ett pågående inbrott alternativt skadegörelse. På plats konstateras skadegörelse på flera parkerade bilar och även på en fastighets rutor. Polis söker efter en utpekad person utan att vid tillfället kunna hitta denne. Polis skriver anmälan gällande bland annat skadegörelse och genomför utredningsåtgärder på platsen.

02:43 - Olovlig körning. Bredsand, Sundsvall

Polis stoppar och kontrollerar en A-traktor. Vid kontrollen uppstår misstanke om att fordonet kan framföras över tillåten hastighet. Fordonet tas i beslag för vidare teknisk undersökning och polis skriver en anmälan gällande olovlig körning.

05:08 - Lugnt i länet

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.