Just nu är det problem med att använda Polisens e-tjänster. Om ditt ärende är brådskande ring 114 14. Vid pågående brott eller akut situation ring 112.

Uppdaterad 06 augusti 07:36

06 augusti 07:34, Sammanfattning natt, Skåne län

Sammanfattning av händelser i Skåne län under natten.

Skanör

Kl. 00.51: Ordningsvakt på ett nöjesställe i Skanör larmar om ett bråk mellan flertalet personer. Två kvinnor i 20-årsåldern har blivit slagna och sparkade av en eller flera gärningspersoner. Anmälan om misshandel är upprättad. En yngre man blev i sammanhanget omhändertagen för berusning, han är inte misstänkt för brott.

Helsingborg

Kl. 02.56: En man hotar personal till livet på en krog i centrala Helsingborg. Polispatrull anträffar den misstänkte, en man i 30-årsåldern, i närområdet. Mannen omhändertas för berusning.

Kl. 03.54: En ung man blir hotad av en gärningsman och tvingad att ta ut kontanter från en uttagsautomat på Södergatan. En man i 30-årsåldern grips i närområdet. Anmälan om rån och övergrepp i rättssak är upprättad.

Malmö

Kl. 01.48: Polispatrull kontrollerar personer, som befinner sig på en skolgård på Östra Farmvägen. Ett kolsyrevapen anträffas och två män i 30-årsåldern misstänks vara påverkade av narkotika. Männen medtogs för provtagning. Anmälan om vapenbrott samt narkotikabrott genom eget bruk är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.