09 augusti 07:50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i Södermanlands län.

07.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats under denna tid.

02.27 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på E4 vid Lästringe blev föraren, en man i 60-årsåldern misstänkt för olovlig körning, eftersom han endast kunde uppvisa ett utländskt körkort från ett land utanför EU som inte gav honom rätt att köra bil i Sverige. Han blev då misstänkt för olovlig körning.

06.33 polisen fick samtal om att en man och en kvinna uppträdde misstänkt på en adress på Norr i Eskilstuna. Polisen åkte till platsen för att kontrollera. Framme på platsen träffade polisen på de båda och de fick båda två följa med polisen för provtagning och förhör angående misstänkt ringa narkotikabrott genom eget bruk. Kvinnan är i 30- och mannen är i 40-årsåldern. Polisen kontrollerade också om man kunde misstänka andra brott på platsen, exempelvis stöld. Detta arbete är i skrivande stund inte klart.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.