Uppdaterad 10 augusti 13:35

09 augusti 18:34, Mord/dråp, Enköping

Polisen utreder ett grovt brott.

Polisen har ett flertal patruller på plats utanför Enköping där ett grovt brott utreds. Ett större område är avspärrat och tekniker är på plats för att genomföra en teknisk undersökning.

Polisen kan i nuläget inte ge några ytterligare detaljer i ärendet.

Uppdaterad, kl 22:29

Förbipasserande upptäcker en livlös person liggandes på en åker utanför Enköping. Flera patruller beordras till platsen där polisen kan konstatera att personen är avliden.

Omständigheterna på platsen gör att polisen misstänker brott. En förundersökning gällande mord inleds och ett större område spärras av.

Med anledning av den pågående förundersökningen kan polisen inte ge några ytterligare detaljer i nuläget.

Uppdaterad, 10/8 kl 06:31

Polisens tekniska undersökning på platsen är avslutad och avspärrningen hävd.

De avlidna mannen är i 20-årsåldern.

Uppdatering, 10/8 kl 09:58

Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser som kan kopplas till den man i 20-årsåldern som hittades avliden klockan 18:34 på måndagskvällen.

Mannen hittades av förbipasserande på en åker i närheten av gamla E18 (väg 515) i höjd med Tillinge kyrka strax väster om Enköping. Ring polisen på 114 14.

Uppdatering 10/8, kl 13:35

Den man i 20-årsåldern som hittades avliden är ännu inte identifierad av polisen.

Arbetet med att utreda dödsfallet fortsätter och polisen är fortsatt intresserade av iakttagelser i det aktuella området dagen, och dagarna innan, mannen anträffades.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.