Just nu är det problem med att använda Polisens e-tjänster. Om ditt ärende är brådskande ring 114 14. Vid pågående brott eller akut situation ring 112.

Uppdaterad 09 augusti 21:10

09 augusti 20:18, Försvunnen person, Habo

Polisen söker efter en försvunnen kvinna.

17:35 Polisen fick samtal om att en kvinna försvunnit i ett skogsparti utanför Somneryd, Habo. Hon sågs senast vid 15-tiden när hon plockade bär tillsammans med sin make.

Damen, som är i 80-årsåldern, är 165 cm lång och har en normal kroppsbyggnad. Hennes hårfärg är vit och hon var vid försvinnandet klädd i en röd väst, en ljusgrå keps och grågröna byxor. Hon har också en sjukdomsbild som gör att hon kan uppfattas som lätt förvirrad.

Polisen har påbörjat en eftersöksinsats med polispatruller och hundpatrull. Dessutom har en polishelikopter och en drönare anslutit till sökandet. Polisen behöver även allmänhetens hjälp med tips och iakttagelser. Den som tror sig se eller ha sett damen, eller ha annan information att lämna, vänligen ring polisen direkt på 114 14 eller om det brådskar 112.

Uppdatering 21:05

Kvinnan har hittats välbehållen. Hon hade promenerat till en gård strax utanför Habo och där fått hjälp att komma i kontakt med maken.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.