10 december 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Christer Fuxborg.

01.09 Stenungsund, drograttfylleri
På E6 vid Stora Högamotet stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man 30-årsåldern, visar tecken på narkotikapåverkan och tas med för provtagning.. Han rapporteras för drograttfylleri och hans körkort omhändertas.

01.37 Göteborg, bilbrand
På Rosmaringatan har en bil börjat att brinna. Branden spred sig till ytterligare två bilar och branden misstänks vara anlagd. Räddningstjänst och polis har varit på plats och en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

02.18 Göteborg, stöld av mobiltelefoner
Inne på en nattklubb på Kungsportsavenyen har fyra personer blivit av med sina mobiltelefoner. Polisen får ett bra signalement på en gärningsman och kan efter en stund gripa en man i 35-årsåldern i närheten av nattklubben. Han är nu misstänkt för grov stöld.

04.25 Borås, inbrott
Polisen får samtal om att någon gör inbrott i källarförråd på Norra Sjöbogatan. När polisen kommer fram kan en man i 30-årsåldern gripas på plats. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.