10 december 07:18, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

07.03 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, två har omhändertagits för berusning, ingen har behövt följa med för provtagning.

01.04 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på E4 i Österängen, Jönköping kontrollerades en person och i samband med det visade det sig att mannen, som är i 35-årsåldern inte hade rätt att vistas i landet. Han omhändertogs och fördes till polisstationen för förvaring och ytterligare beslut om åtgärder.

05.52 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på länsväg 836 vid Ödestugu Jönköping. Ingen personskada och ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Polisen uppmanar trafikanter att ta det lugnt i trafiken och anpassa körsättet till rådande väglag, risk för halka i stora delar av länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.