11 december 03:15, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser i länet

22:34 - Trafikbrott. Centrala Strömsund

Polis kontrollerar en A-traktor. Vid kontrollen får föraren motta ordningsbot med anledning av onödigt och störande körning av fordonet vid bostadsbebyggelse. Kontrollen renderade även i ett föreläggande om registreringsbesiktning.

23:16 - Rattfylleri. Odenslund, Östersund

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen misstänks föraren, en man i 20-årsåldern, vara påverkad av narkotika. Mannen medtas till provtagning och polis skriver en anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk.

01:51 - Narkotikabrott. Centrala Östersund

Polis kontrollerar en man som misstänks vara påverkad av narkotika. Mannen medtas till provtagning och en anmälan gällande ringa narkotikabrott eget bruk upprättas.

03:15 - Lugnt i länet

Fyra personer har hittills omhändertagits enligt LOB, Lag om omhändertagande av berusade personer, på grund av deras berusning.

Sammanfattningsvis har det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.