11 december 03:17, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens händelser

23:30 - Rattfylleri. Bollstabruk, Kramfors 

Polis kontrollerar en personbil. Vid kontrollen misstänks föraren vara påverkad av narkotika och medtas till provtagning. Polis skriver anmälan gällande drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt narkotikabrott gällande innehav.

01:30 - Narkotikabrott, våldsamt motstånd. Stenstan, Sundsvall

Polis kontrollerar en berusad kvinna. Vid kontrollen blir kvinnan misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk samt våldsamt motstånd. Kvinnan omhändertas därefter enligt LOB, Lag om omhändertagande av berusade personer.

02:34 - Misshandel. Stenstan, Sundsvall

Polis kallas till en restaurang med anledning av ett bråk mellan två personer. På plats tar polis upp en anmälan gällande misshandel. Det finns ingen uppgift kring om någon behövt uppsöka sjukvård.

03:33 Lugnt i länet

Sex personer har hittills omhändertagits på grund av deras berusning.

04:45 Narkotikabrott. Bredsand, Sundsvall

Polis kontrollerar en personbil. Passageraren i bilen medtas till provtagning då denne misstänks vara påverkad av narkotika. Polis skriver en anmälan gällande ringa narkotikabrott eget bruk.

05:10 Trafikolycka. Bredbyn, Örnsköldsvik

Polis får samtal om en singelolycka där en personbil kört av vägen. Polis samverkar med ambulans och räddningstjänst på platsen.

Sammanfattningsvis har det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.