11 december 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

23.19 Halmstad, stöld genom inbrott.
Ett vittne hör av sig till fastighetsvärden och berättar att en man i 50 års åldern håller på och gör inbrott i källaren till fastigheten som ligger på Föreningsgatan. Polis till plats och med hjälp av vittnet kan man konstatera att en dörr är skadad, oklart vad som saknas i källaren i skrivande stund. Ingen gripen i nuläget.

01.36 Kungsbacka, drograttfylleri m.m
En patrull stannar och kontrollerar en bilist på E6:an i höjd med Kolla. Föraren påvisar tecken på drogpåverkan och tas med in till stationen för provtagning. I samband med kontrollen påträffas misstänkt narkotika som tas i beslag varför han även är misstänkt för narkotikabrott, innehav.

01.44 Halmstad, försök till mord.
Under natten mot lördagen larmades polisen till Andersbergsringen i Halmstad efter att ha fått in flera samtal om ett misstänkt brott. Två personer har blivit förda till sjukhus, varav åtminstone en med allvarliga skador. Mycket oklara uppgifter över det inträffade men en förundersökning om försök till mord har påbörjats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.