11 december 08:53, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

En person har mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:15 Misshandel, Luleå: Polispatrull observerar ett bråk utanför en krog i Innerstaden. I samband med bråket kommer en anmälan gällande misshandel samt två fall av våldsamt motstånd att upprättas. Det finns inga uppgifter om att någon behövt föras till sjukvård.

00:21 Trafikkontroll, Gällivare: Samtliga som kontrolleras vid en nykterhetskontroll på Parkgatan i centrala Gällivare är utan anmärkning.

01:08 Misshandel, Kalix: Polispatrull stoppas utanför en restaurang i centrum. En man uppges ha ofredat en man som i sin tur uppges ha slagit den andre. En anmälan gällande misshandel och en anmälan gällande ofredande upprättas.

01:18 Trafikkontroll, Jokkmokk: Samtliga som kontrolleras vid en nykterhetskontroll på Storgatan i Jokkmokk är utan anmärkning.

02:14 Trafikkontroll, Piteå: Samtliga som kontrolleras vid en nykterhetskontroll på Sundsgatan, Öjebyn, är utan anmärkning.

04:45 Brand, Boden: Polispatrull beordras till en parkering på Lulevägen med anledning av en brand i en parkerad bil. Ingen person skadas i samband med branden.

Övrigt: Tre viltolyckor har anmälts till polisen mellan 00:00 och 07:00. Inga personskador rapporteras.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.