12 december 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

23.57 Falkenberg, inbrottsstöld.
Målsägande precis hemkommen och upptäcker då att man haft inbrott i sitt hus på Uhlabovägen. Man har sökt igenom hela huset och tjuven har kommit över smycken m.m. Man har tagit sig in i huset genom att slå ut en ruta till altandörren och sedan kunnat ta sig in i huset. En anmälan skrivs och ingen gripen i nuläget.

00.02 Varberg, misshandel m.m.
En misstänkt kan gripas på Borgmästaregatan efter att han misshandlat en person på platsen. När polis kommer till platsen verkar det som båda varit aktiva varför en anmälan samt en motanmälan skrivs i nuläget. Finns även en misstanke om olaga hot men oklart vad den gäller i nuläget, ingen behövde uppsöka sjukhus.

00.09 Varberg, narkotikabrott.
En patrull kontrollerar en person på Magasinsgatan och han påvisar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Man påträffar misstänkt narkotika på honom som tas i beslag. En anmälan om innehav samt eget bruk skrivs i samband med kontrollen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.