12 december 07:23, Sammanfattning natt, Örebro län

Sammanfattning nattens händelser i polisområde Örebro

22.36 Lindesberg. Polispatrull ingriper mot buskörande bilar i centrala Lindesberg. Flera fordon kontrollerade. Ordningböter för trafikbrott utdelade, bland annat för felaktig belysning, brukande av bil med körförbud och dåliga däck.

23.51 Hallsberg. Obot till bilist för att ej ha iakttagit gällande stopplikt.

22.58 Örebro. En person under arton år gripen av ordningsvakt misstänkt för stöld i butik. Hemkörd av polis till hemadress, upprättad anmälan misstanke ringa stöld samt upprättande av orosanmälan.

23.08 Karlskoga. Man i tjugofemårsåldern omhändertagen för fylleri. Även misstänkt för förgripelse mot tjänsteman, våldsamt motstånd samt hot mot tjänsteman.

00.08 Örebro. Man i tjugoårsåldern misstänkt för drograttfylleri, ringa nark eget bruk samt ringa narkotikabrott innehav. Omhändertaget körkort.

00.40 Örebro. Två personer i fyrtiofemårsåldern misstänkta för försök till stöld efter att ha brutit på postlådor i området Almby.

01.04 Kumla. Drograttfylleri. Man fyrtiofemårsåldern omhändertagen för kroppsbesiktning.

01.12 Karlskoga. Två män tjugofemårsåldern misstänkta för brott mot knivlagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.