12 december 07:24, Sammanfattning natt, Värmlands län

Sammandrag nattens händelser i polisområde Värmland.

23.56 Arvika. Man i tjugoårsåldern misstänkt för att ha slagit sönder en ruta på en bil. Konfronterad av bilägare. Patrull upprättar anmälan om skadegörelse.

02.07 Karlstad. Person i tjugoårsåldern omhändertagen på en krog i Karlstad. Misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Kroppsbesiktning.

02.15 Charlottenberg. Slagsmål i centrala Charlottenberg. Två män, en i tjugoårsåldern och den andra i trettiofemårsåldern misstänkta för misshandel av tre personer. 

02.26 Karlstad. Bråk på en krog i centrala Karlstad. En person i tjugofemårsåldern misstänkt för våldsamt motstånd, grovt brott mot knivlagen samt ringa narkotikabrott eget bruk. Omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusad person.

03.44 Arvika. Ordningsbot för spelande av hög musik i centrala Arvika. Förare, en kvinna i tjugoårsåldern tilldelas o-bot.

Mycket fylleri i länet under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.