13 december 22:32, Vållande till kroppsskada, Gävle

Man anträffad svårt skadad utanför hotell.

En ledig polis anträffar en man liggandes på gatan nedanför ett hotell på Centralgränd i Gävle. Mannen har inga synliga skador, men efter kontroll visar det sig att han är svårt skadad. Mannen avförs med ambulans till sjukhus.

Mannen, som är i 25-årsåldern och utländsk medborgare, har ännu inte kunnat höras på grund av sina skador. Efter kontroll visar det sig att han är boendes på det aktuella hotellet och i hans rum anträffas ytterligare en man som är kraftigt berusad.

Polisen misstänker att mannen har fallit ut genom fönstret. En förundersökning gällande misshandel, alternativt vållande till kroppsskada, upprättas och polisen inleder förhör med personer på plats. I nuläget finns ingen misstänkt.

Polisen är angelägen om tips från allmänheten som kan gjort iakttagelser i samband med händelsen som ska ha inträffat någon gång innan klockan 22:00 under måndagskvällen. Har du sett något, ring polisen på 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.