Uppdaterad 14 december 10:00

14 december 08:12, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Nedan följer ett urval av nattens polisverksamhet:

23:22 Trafikkontroll, Härnösand
Polisen har haft en trafikkontroll på Södra vägen, Gådeåstaden. Samtliga var utan anmärkning.

00:00 Trafikkontroll, Sundsvall
Polisen har haft en trafikkontroll på olika platser i Nacksta. Cirka 20 förare fick blåsa i sållningsinstrumentet och alla var nyktra. 

01:58 Stöld, Härnösand
Polisen beordras till ett inhägnat företagsområde i Härnösand med anledning av att behöriga har setts på platsen. När polisen kommer dit finns ingen person kvar. Det är oklart vad som har tillgripits. Anmälan upprättas. 

Övrigt: En viltolycka har inrapporterats till polisens ledningscentral, den skedde på länsväg 511 Parteboda, Ånge. Inga personskador uppstod. 

Uppdatering klockan 08:42:

05:35 Inbrott, Sundsvall
Polisen beordras till ett bostadshus i Sundsvall med anledning av ett inbrott. Bostadsinnehavaren har ertappat en man som ska ha tagit sig in i fastigheten. Polisen griper mannen. Anmälan upprättas gällande stöld genom inbrott alternativt försök till stöld genom inbrott. 

Uppdatering klockan 10:00:

Grov misshandel, Timrå
Under tidig morgon har polisen gripit tre personer misstänkta för grov misshandel. Målsäganden, en man, har förts till sjukvård. Skadeläget är oklart. De inblandade ska vara bekanta med varandra sedan tidigare.

Efter förhör ska ålagare besluta om de gripna ska anhållas eller släppas på fri fot. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.