14 december 10:51, Stöld/inbrott, Norrköping

Företagsinbrott på Risängen.

07.07 polisen fick samtal om att ett inbrott hade upptäckts på ett företag på Risängen. Inbrottet ska ha inträffat under natten.

08.52 polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om grov stöld alternativt stöld. Någon eller kanske mer sannolikt några, har slagit sig in och sökt genom lokalerna i jakt på föremål att stjäla. Det som saknas är en större mängd handverktyg till ett större värde. Inne på ett kontror har man också angripit ett värdeskåp.

09.36 polisens brottsplatsundersökare är nu också på plats och påbörjar en brottsplatsundersökning för att om möjligt säkra spår.

Polisen är angelägen om att få kontakt med personer som har rört sig i området Risängen och speciellt på Importgatan där inbrottet har inträffat. Alla tips om personer och/eller fordon är av största intresse. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisen.se

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.