15 december 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

22.37 Göteborg, bilbrand
Polisen larmas till Stenungsundsgatan med anledning av att det brinner i flera parkerade bilar. En bil blir helt utbrunnen och ytterligare tre bilar skadas av branden. Polisen skriver anmälan gällande skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt.

00.02 Göteborg, grov misshandel
En man ringer och uppger att  han anträffat en misshandlad man i en trappuppgång på Tunnbindaregatan i Brämaregården. Polis kommer till platsen och den skadade mannen uppger att han blivit misshandlad i en lägenhet i närheten. Polisen gör husrannsakan i lägenheten där brottet begåtts och gärningsmannen i 50-årsåldern grips misstänkt för grov misshandel. Den skadade mannen i 30-årsåldern körs till sjukhus för vård. 

01.36 Borås, stöld
Vid Ryssnäsgatan i Viaredsområdet grips tre personer på bar gärning när de försöker stjäla gods från en trailer. En av de gripna visar sig vara minderårig och överlämnas till sociala myndigheter.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.