16 december 07:37, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av missstänkt drogpåverkan.

04.08 polisen fick samtal om att ett inbrottslarm hade utlöst på Rågången i Norrköping. Polisenåkte tillplatsen för att kontrollera. Det visade sig att någon har krossat en glasruta till en butik och därefter kan en del föremål ha stulits. Detta kommer att kontrolleras under dagtid av ägaren. Glasrutan som krossats satt i entreedörren. Det finns ingen misstänkt.

06.11 ett SOS-larm kom till polisen om att en bilist ska ha kört av vägen på länsväg 206 norr om Skänninge. En bil ska ha voltat enligt inringare. Det finns inga uppgifter om personskador och inte heller någon misstanke om brott. Det var mycket halt på länsväg 206 vid tillfället.

06.24 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på länsväg 215 / Kimstadsvägen i Norrköping. En bilist ska ha kört av vägen och voltat. Räddningspersonal rapporterar att det är mycket halt på olycksplatsen.

Polisen uppmanar trafikanter att beakta risken för halka, vilket kan förekomma även vid plusgrader i luften.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.