16 december 08:18, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

En person har mellan 22:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri.

23:07 Misshandel, Örnsköldsvik: Polispatrull beordras till en adress i Örnsköldsvik där en man inomhus uppges ha misshandlat och hotat en man som han är bekant med. Den misshandlade mannen behöver inte föras till akutsjukvård. Förhör hålls, en brottsplatsundersökning genomförs och en anmälan upprättas.

01:51 Narkotikabrott, Sundsvall: Polispatrull beordras till en krog i Stenstan där en kvinna i 25-årsåldern omhändertagits av ordningsvakt. På kvinnan påträffas misstänkt narkotika och då hon misstänks vara påverkad av narkotika medtas kvinnan för provtagning. En anmälan gällande narkotikabrott (bruk samt innehav) upprättas.

06:27 Inbrott, Örnsköldsvik: Polispatrull beordras till ett företag i Örnsköldsvik med anledning av ett misstänkt inbrott där okänd gärningsperson/personer gjort åverkan på fönster och dörrar. Det är oklart när detta skett och vad som är tillgripet. En brottsplatsundersökning är genomförd. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

Övrigt: Fyra viltolyckor har anmälts till polisen under natten/morgonen. Inga personskador rapporteras i samband med olyckorna.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.