Uppdaterad 16 december 17:13

16 december 16:47, Försvunnen person, Blekinge län

Karlshamn med omnejd. Polisen behöver hjälp med att hitta en försvunnen person.

En 91-årig kvinna försvann från sjukhusområdet i Karlshamn idag vid 12-tiden då hon väntade på färdtjänst. Hon har därefter inte hörts av eller setts till. Polisen behöver nu hjälp med att skyndsamt hitta kvinnan.

Kvinnan är cirka 170 cm lång och har grått hår. Hon är i god fysisk form, går lätt framåtlutad och har en hörselnedsättning.

Vid försvinnandet var kvinnan klädd i en lila stickad tröja, mörka byxor och skor med matt yta. Det är okänt vad hon hade för ytterkläder. Kvinnan stödjer sig eventuellt på en krycka.

Om du ser kvinnan nu eller tror dig ha sett henne i närtid, ring SOS 112 och be att bli kopplad till Polisens regionledningscentral.

Om du har annan uppgift att lämna om kvinnan, vänligen ring Polisens växel på nummer 114 14. Be att bli kopplad till regionledningscentralen.

Uppdatering kl. 17.11: Kvinnan är anträffad välbehållen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.