Uppdaterad 17 december 12:49

17 december 06:31, Motorfordon, stöld, Mölndal

En person blir rånad på sin bil i Lindome.

En man går ut för att åka till jobbet. I samband med detta kommer två gärningspersoner fram och drar ut honom ur bilen. De tvingar in honom i bostaden och kör iväg med mannens bil samt tillhörigheter. Inga uppgifter om fysiska skador. Ingen misstänkt eller gripen i nuläget. 

Uppdatering Polis får senare upp ett spår på den stulna bilen. Det leder till en parkering i Rannebergen. När patrull anländer springer två gärningspersoner från platsen för att sedan hoppa in i ytterligare en bil och kör iväg. Ett flertal patruller söker i stora delar av området. Flyktbilen hittas slutligen på en adress i Angered. Även den bilen är sedan tidigare stulen.

En patrull hittar nycklar till ytterligare ett fordon vid samma parkering, där man anträffar det första fordonet. I fordonet finns stöldgods. Samtliga tre bilar är tagna i beslag för teknisk undersökning. En anmälan om grovt rån samt tillgrepp av fortskaffningsmedel är upprättad. Fortsatt ingen misstänkt eller gripen i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.