17 december 07:00, Sammanfattning natt, Örebro län

Sammandrag nattens händelser

00.22 Örebro. Två personer i tjugo resp tjugofemårsåldern misstänkta för olaga intrång efter att ha påträffats inne på en stängd snabbmatsrestaurang. Personerna omhändertagna av polis och avvisade från platsen.

00.27 Örebro. Anmälan om olaga intrång efter upptäckt av sönderslagna fönster på ett campus. Stökigt i lokalen, oklart om något stulits.

00.48 Karlskoga. Anmälan försök till stöld genom inbrott. Väktare upptäcker uppbruten dörr till företag i Karlskoga. Byggnaden genomsökt, ej träff på obehöriga personer.

00.50 Örebro. Väktare påträffar obehörig person inne på en vårdcentral. Polis till plats. En man i trettioårsåldern gripen misstänkt för olaga intrång.

01.14 Örebro. Två män i tjugoårsåldern misstänks för dieselstöld efter att de påträffats vid en byggarbetsplats med utrustning för att slanga diesel.

04.30 Örebro. Person i fjortonårsåldern misstänkt för försök till inbrott. Transport hem till vårdnadshavare och upprättade av orosanmälan till sociala myndigheter.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.