17 december 11:30, Skottlossning, Karlstad

Polisen i Karlstad söker vittnen gällande en skjutning i centrala Karlstad.

Bilskott.jpg

I tisdags kväll, den 14 december cirka 21.50 utsattes en parkerad bil för beskjutning. Bilen, en grå Audi RS 6 Avant, stod parkerad på Norrstrandsgatan i höjd med nummer 19. Bilen stod parkerad i riktning norrut, på samma sida gatan som Hagaborgssskolan. Ingen person befann sig i bilen vid tillfället och ingen har skadats.

Efter beskjutningen har bilen flyttats och påträffades av polisen några kvarter bort.

Polisen söker efter personer som har gjort iakttagelser i samband med skottlossningen. Vi har uppgifter om att en person omedelbart efter skjutningen sprungit längs gatan riktning söderut, alltså i riktning mot Gubbholmen. Vi vill ha kontakt med eller uppgifter om denna person. Vidare har en person med en hund setts i närheten av bilen vid tillfället. Vi vill ha kontakt med eller uppgifter om även gällande denna person.

Personer som har upplysningar gällande detta ärende ombedes kontakta polisen på telefon 114 14. Uppge "tips" i talsvaret för snabbare hantering.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.