18 december 04:31, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett axplock av nattens händelser.

SAMMANFATTNING JÄMTLAND

RINGA NARKOTIKABROTT - ÖSTERSUND 23:23

I samband med att en person omhändertas för fylleri uppvisar personen tecken på att vara påverkad av narkotika. Personen omhändertas för fylleri och får även genomföra en kroppsbesiktning gällande misstanke om ringa narkotikabrott.

BROTT MOT KNIVLAGEN - ÖSTERSUND 23:45

En man i 30årsåldern kontrolleras av polispatrull i centrala Östersund. Vid kontrollen anträffas en kniv samt misstänkt narkotika.

En anmälan gällande brott mot knivlagen samt ringa narkotikabrott upprättas.

SKADEGÖRELSE - ÖSTERSUND 02:02

Det inkommer flera samtal från en restaurang från centrala Östersund där två personer är aggiterade och kastar saker inne i lokalen.

Flera patruller beordras till platsen. De lämnar platsen med två personer omhändertagna för fylleri. De misstänks för ringa narkotikabrott samt skadegörelse.

---------

Utöver dessa ärenden har patrullerna arbetat brottsförebyggande med platsbevakning, trafikövervakning och trygghetsskapande i offentlig miljö.

Flertalet personer har omhändertagits för fylleri under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.