18 december 07:40, Sammanfattning natt, Örebro län

Här följer en sammanfattning av händelser i Örebro län.

Örebro:

23.35: En manlig förare i 20-årsåldern kontrolleras av patrull i Vivalla och blir misstänkt för olovlig körning.

23:59: Patrull kontrollerar en manlig förare i 20-årsåldern i Tegnerlunden och han är nu misstänkt för drograttfylleri.

01:37 Anmälare ringer in med anledning av att de sett en man gett sig på och knuffat en kvinna i centrala Örebro. Kvinnan är i 30-årsåldern och mannen som är i 20-årsåldern är misstänkt för ofredande.

05:16: Väktare kommer till gallerian Vågen och upptäcker brytmärken på entrén. En anmälan om skadegörelse alternativt olaga intrång kommer att skrivas.

05:32: En kvinna hör hur någon kommer in i hallen på nedervåningen men han hade lämnat när kvinnan gick ner. Inget verkar vara stulet eller sönder och en anmälan om olaga intrång kommer att skrivas. 

Lindesberg:

Samtal om fordon som spelar hög musik. Vid 00:35 stoppas en förare på länsväg 871 i Storå. En man i 30-årsåldern kontrolleras och blir misstänkt för grov olovlig körning.

Askersund:

03:05: En man i 20-årsåldern kontrolleras och blir bötfälld för offentlig urinering i centrala Askersund.

Hällefors:

23:29: En anmälare ringer in med anledning av att en man i 45-årsåldern har misshandlat en kvinna i 40-årsåldern genom att ha kastat henne mot golvet. Mannen kan gripas och är nu misstänkt för misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.