18 december 08:00, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Här följer en sammanfattning av nattens händelser i Dalarnas län.

Avesta

02:44: En manlig förare i 65-årsåldern stoppas i centrala Avesta och blåser positivt. Mannen är nu misstänkt för grovt rattfylleri.

Borlänge

22:48: I Stora Tuna uppger en tonåring att några personer ska ha ryckt upp dörren till bilen denne suttit i och slagit och sparkat honom. Anmälaren kunde åka iväg och en anmälan om misshandel har upprättats.

01:17: Patrull stoppar en bil på E16 vid trafikplats Islingby och föraren, en man i 25-årsåldern, får böter för hastighetsöverträdelse.

04:26: En kvinnlig förare i 30-årsåldern stoppas i Tjärna Ängar och blir misstänkt för grov olovlig körning.

Falun

00:31: En man i övre tonåren blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) i centrala Falun. I samband med det gör mannen sig misstänkt för våldsamt motstånd samt våld mot tjänsteman.

02:05: En anmälare ringer in med anledning av att en man i 25-årsåldern ska ha blivit slagen i ansiktet. Händelsen ska ha inträffat i centrala Falun och en anmälan om misshandel upprättas.

Malung-Sälen

05:16: En förare i 40-årsåldern stoppaspå riksväg 66 i Lindvallen för kontroll och är nu misstänkt för olovlig körning.

Mora

01:43: Patrull stoppar en bil för kontroll på E45 Vattnäs och föraren, en kvinna i 20-årsåldern, är nu misstänkt för rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.