18 december 08:14, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat närmare 70 ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits. Ett tiotal personer har frihetsberövats på grund av berusning eller narkotikapåverkan.

Polisen i Jönköpings län har haft en relativt lugn natt överlag. Patrullerna har hanterat diverse larm om bråk som inte lett till gripande eller att någon var skadad. Det har visat sig vara verbala bråk. Polisen har också hanterat en del trafikbrott, se exempel nedan, hinder i trafiken, etc. Det har också genomförts ett antal kontroller efter larm från allmänheten, eller på patrullernas egna initiativ, som inte har lett till brottsmisstankar.

Händelser i urval:

06.21 En polispatrull meddelade att de hade stoppat en bilist för fortkörning på E4 vid Asecs i Jönköping. Föraren hade kört i 111 km/h på en sträcka där 80 km/h är högsta tillåtna hastighet. Polisen skrev böter på 3600 kr och omhändertog körkortet. Föraren är en man i 35-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.