18 december 08:45, Sammanfattning natt, Värmlands län

Här följer en sammanfattning av nattens händelser i Värmland.

Karlstad

23:24: En personbil kör i diket i Våxnäs och en lyktstolpe ska ha blivit nedkörd. Samtliga fyra personer i bilen klagade på smärta av olika slag efter olyckan och fick tas om hand av sjukvårdspersonal.

01:54: En anmälan om misshandel upprättas efter uppgifter om att en man i 25-årsåldern ska ha blivit misshandlad av tre okända personer inne på en krog i Karlstad.

02:49: Patrull stoppar en bil i Tingvallastaden och bötfäller föraren, en man i 20-årsåldern, för otillåtet antal passagerare i bilen. Sex passagerare ska ha funnits i bilen och tre av dessa fick böter för att ej ha använt bälte.

02:54: Det kommer in uppgifter om stök på en parkering vid Herrhagen och en man i 20-årsåldern blir misstänkt för två fall av misshandel av två tjejer.

04:10: En manlig förare i 20-årsåldern stoppas på E18 Våxnäs och blir misstänkt för olovlig körning.

Kristinehamn

01:43: En anmälan om stöld upprättas efter att julbelysning stulits från en adress i Villastaden. Patrull får stopp på en bil och en kvinna i tonåren som befinner sig i bilen blir misstänkt för stöld. Julbelysningen kunde därefter återlämnas till ägaren.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.