19 december 07:29, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson.

21.07 Rattfylleri, Rörbecksgaran, Falkenberg. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll, där föraren, en man, blåser positivt för alkohol. Han tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri. Mannen blir även misstänkt för narkotikabrott och bilen tas i beslag enligt trafikbrottslagen.

21.24 Misshandel, Tylösand, Halmstad. Polis skickas till ett hotell där flera personer är inblandade i ett bråk. En man uppges ha blivit misshandlad i samband med bråket, men han behöver inte vård. Två män misstänks för misshandel, och båda tas med av polis enligt lagen om berusade personer. 

01.16 Trafikbrott, E6 Laholm. Polis stoppar en personbil för kontroll där föraren, en man, visar upp ett körkort som misstänks vara felaktigt. Körkortet tas i belag och mannen misstänks för olovlig körning samt urkundsförfalskning. 

03.03 Rattfylleri, Tingberget, Kungsbacka. Polis stoppar en personbil för kontroll där föraren, en man, blåser positivt för alkohol. Han tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.