02 december 14:07, Räddningsinsats, Sävsjö

Räddningsinsats utanför Sävsjö.

12.10 polisen fick ett SOS-samtal om att en nedkyld person hade anträffats av allmänheten i närheten av Eksjöhovgårdssjön. Det fanns tecken på att personen ifråga inte mådde bra och att det kunde finnas ytterligare en person i närheten som kunde vara i fara. 

Polis, ambulans och räddningstjänsten åkte till området. Polisen har haft en handfull polispatruller engagerade.Personen som anträffats fördes till sjukhus med ambulans. 

14.10 polisen avbryter nu insatsen. Polisen har genomfört en mängd kontroller på olika sätt och även sökt av det närligganbde området med hundpatrull och den sammanlagda bedömningen är att ingen ytterligare person är eller har varit i fara. Det finns inte heller någon misstanke om brott.

14.15 polisen har just fått besked från sjukhuset att den som fördes dit kommer att bli återställd efter att hen återfått normal kroppstemperatur.

14.16 polisinsatsen avbryts.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.