02 december 14:10, Rattfylleri, Partille

Polispatrull stoppade fordon och uppdagade en rad olika brott

En polispatrull gjorde ett egen initierat fordonsstop på Oluff Nilssons väg i Partille. Föraren av fordonet en man i 30-årsåldern saknade körkort och misstänktes för olovlig körning samt drograttfylleri då han uppvisade tecken på narkotika påverkan. Polispatrullen genomförde en husrannsakan av fordonet och hittade då ca 100gr portionsförpackad misstänkt marijuana, mannen grips

Beslut fattades om att en husrannsakan skulle göras i mannens bostad. I mannens bostad hittades ytterligare en mindre mängd misstänkt narkotika och på adressen befann sig även mannens flickvän som kom att misstänkas för narkotikabrott eget bruk och innehav.  

Mannen misstänks för er rad brott i samband med ingripandet. Brotten mannen misstänks för är folkbokföringsbrott då han ej var skriven på sin bostadsadress , narkotikabrott i överlåtelsesyfte, grov olovlig körning, rattfylleri, narkotikabrott eget bruk, tillgrepp av fortskaffningsmedel då bilen visade sig vara stulen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.