20 december 00:43, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser i länet

22:00 - Misshandel. Gällivare

Polis får samtal om ett bråk i en lägenhet. Polis åker till platsen och kan där gripa en man misstänkt för misshandel mot en kvinna. Ambulans på plats kontrollerar kvinnan. Inga uppgifter kring eventuella skador finns. Mannen transporteras till polisstationen där polis håller förhör och kontaktar åklagare. Åklagaren fattar beslut om att mannen ska anhållas. Vidare utredningsarbete kommer ske under natten och morgonen.

23:44 - Trafikkontroll. Lerbäcken, Luleå

Polis genomför en trafikkontroll där resultatet är gott, samtliga kontrollerade fordon var utan anmärkning.

00:23 - Trafikkontroll. Torpgärdan. Boden

Polis genomför trafikontroll där alla kontrollerade fordon var utan anmärkning.

01:18 - Lugnt i länet

01:59 - Misshandel. Björsbyn, Luleå

Polis kallas till en adress där det enligt uppgift varit bråk. På plats framkommer uppgifter om att en man misshandlat tre andra personer. Polis griper mannen och genomför utredningsarbete på platsen. Polis skriver anmälan gällande misshandel och olaga hot och kommer kontakta åklagare för vidare direktiv.

06:05 - Lugnt i länet

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.