Uppdaterad 20 december 07:56

20 december 03:45, Brand, Kristianstad

Tre bilar skadade genom brand.

Polispatrull beordras till Tvedegårdsvägen, norra delarna av Kristianstad, med anledning av en bilbrand. Branden har orsakat omfattande skador på en personbil och ytterligare en personbil har skadats på högra sidan. Medan polisen är på plats så börjar en bil i på en angränsande gata att brinna. Båda bränderna släcks av räddningstjänsten. Ingen person är gripen. Polisen upprättar anmälan om skadegörelse.

Uppdatering:
Klockan 05:11 kom larm om att ytterligaren en bil har skadats genom brand och denna gång inträffade skadegörelsen på Fältvägen i Kristainstad. Branden har släckts av räddningstjänsten.

Även klockan 04:11 kom ett larm om bilbrand och denna gång på Lyckans väg i Kristianstad. Den brandskadade bilen stod parkerad intill ett fristående garage. Även denna brand har släckts av räddningstjänsten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.