20 december 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson samt Peter Adlersson.

22.49 Floda, skadegörelse genom brand.
Tre bilar som brinner på pendelparkeringen på Floda Stationsväg varför räddningstjänst samt polis beger sig till platsen. Branden släcks och polis tar uppgifter för en anmälan. Oklart i skrivande stund vad som orsakat branden i nuläget.

00.19 Ulricehamn, allmänfarlig vårdslöshet.
En fristående garagelänga står i brand på Stockrosvägen varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Platsen som kommer undersökas av tekniker under måndagen då det är oklart vad det är som gjort att branden startat. Flera fordon fick flyttas för att de inte skulle skadas av branden. Ingen uppgift i nuläget om någon bil skadats i samband med branden.

03.50 Borås, ringa narkotikabrott samt brott mot knivlagen.
En patrull stannar och kontrollerar en person utomhus på Norrby Tvärgata och denne påvisar tecken på narkotikapåverkan varför han får följa med för provtagning. Vid kontrollen påträffas även misstänkt narkotika samt en kniv som tas i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.